Unirea destinelor dintre un barbat si o femeie reprezinta cel mai frumos moment pentru un cuplu. Tinerii insuratei pun la cale toate detaliile pentru petrecerea pe care urmeaza sa o tina in urma cununiei civile si religioase. Fiecare detaliu este important, de la buchetul miresei si pana la aranjamentele de flori de pe masa, de la alegerea bisericii si pana la alegerea restaurantului, de la meniul de nunta si pana la glazura de pe tort.
Adevarul este ca mirii sunt foarte ocupati sa rezolve fiecare detaliu in parte, iar, in acest context de aglomerare si stres, unele lucruri se poate sa le scape. Din fericire, oferta de meniuri de nunta Seva Events este foarte bogata si le ofera mirilor linistea de care au nevoie, stiind ca au luat cea mai buna decizie.
Mancarea, un element important al petrecerii de nunta
Traditia in Romania este destul de ciudata, deoarece nuntasii obisnuiesc sa ofere mirilor un dar si in functie de valoarea meniului. Aceasta practica este destul de des intalnita si, de obicei, nuntasii intreaba care este pretul meniului sau il aproximeaza in functie de felurile de mancare servite la masa.
In cele mai multe cazuri, invitatii vor aprecia mult mai mult un meniu cu preparate traditionale, decat un meniu cu preparate internationale sofisticate. Meniurile de nunta oferite de Seva Events includ aperitive bogate, friptura, sarmale cu mamaliga, bauturi alcoolice si non-alcoolice, preparate din peste, iar lista poate continua.
Cele mai citite articole
Bucatarii pun accent nu numai pe cantitatea, ci pe calitatea mancarii, pe prospetimea ingredientelor, pe satisfactia invitatilor care, intre momentele romantice sau intre dansuri, prefera sa se aseze la masa si sa isi incarce bateriile consumand un fel de mancare sau o bautura racoritoare. Preparatele servite la nunta aduc un plus de gust si de diversitate serii. Atat aperitivele, cat si pestele, friptura si sarmalele sunt foarte atent preparate si servite.
Meniul de nunta – subiect de discutie pentru nuntasi
Unul dintre principalele subiecte de discutie in timpul sau dupa marele eveniment este, pe langa frumusetea rochiei, grandoarea artificiilor, stangaciile din timpul dansului mirilor, nuntasii care au baut prea mult, si meniul de nunta. Foarte multi invitati obisnuiesc sa analizeze gustul, textura, prospetimea preparatelor, ceea ce inseamna ca bucatarii trebuie sa se pregateasca temeinic si sa primeasca atat aprecieri, cat si critici.
Alegerea meniului de nunta mai depinde si de anotimp. Spre exemplu, nuntile organizate vara si primavara se vor bucura de meniuri mai usoare, in timp ce nuntile care au loc iarna sau toamna sunt mult mai bogate in proteine si in grasimi.
Inca un aspect in alegerea meniului de nunta este si directia in care merge nunta, daca se indreapta mai mult spre traditional sau spre modern. Traditional inseamna sarmale cu mamaliga si un ardei iute, in timp ce pe „noul val” vin preparatele din fructe de mare, avocado, carne de vanat, iar lista poate continua.
Nu in ultimul rand, nuntasii pun pret atat pe cantitate, cat si pe calitate. Degeaba este delicios preparatul, daca nuntasii nu se satura, iar la polul opus, degeaba farfuria este plina, daca nu este pe gustul nuntasilor.