Mancarea este unul din cele mai importante aspecte de luat in calcul in organizarea unui eveniment. Fie ca este vorba de o nunta, un botez sau o conferinta, mancarea trebuie sa fie apreciata. Momentele in care invitatii iau o pauza de dans sunt cele in care se aseaza la masa. Iar mancarea trebuie sa fie gustoasa, hranitoare si sa aiba un aspect apetisant. Specialistii Seva Events ofera persoanelor care inchiriaza unul dintre saloanele disponibile oportunitatea de a-si alege meniul.
Preparate de nunta vs. preparate de botez vs. preparate petreceri corporate
Cu siguranta, un meniurile de nunta, de botez sau meniul unui eveniment corporate se alege in functie de preferintele organizatorilor – de exemplu:
- meniul de nunta oferit de reprezentantii Seva Events este bogat, delicios si gustos. Variantele de meniu includ preparate precum sarmale, salau si amestec mexican, mixed grill sau chiar gustare rece, rondele de somon cu sos de vin, friptura cu cartofi copti si salata de muraturi asortata;
- preparatele pentru petrecerile de botez sunt delicioase, includ gustari reci la aperitiv, mixed grill si peste la felul principal, sarmale si bauturi non-alcoolice;
- pentru evenimentele corporate, clientii pot opta pentru preparate proaspete si delicioase, care ii vor incanta pe invitati si pe participanti, fie ei si foarte pretentiosi;
- nu in ultimul rand, meniul pentru conferinte presupune o varianta delicioasa si gustoasa de preparate mixte, astfel incat participantii sa se bucure de gustul deosebit al acestora.
Mancare delicioasa si organizarea impecabila a evenimentelor
Cele mai citite articole
Unul din cele mai importante aspecte ale reusitei unui eveniment este meniul. Acesta este un subiect foarte important atat pentru clienti, cat si pentru organizatori. Clientii vor dori sa vada variantele de meniu, sa deguste preparatele, sa fie siguri ca fac alegerea potrivita, deoarece printre invitati vor fi si persoane care vor analiza textura, gustul si calitatea preparatelor care le sunt puse pe farfurie, dar si felul in care manacarea este servita in farfurii.
Meniul de nunta sau botez se alege in functie de sezon sau de anotimp. Vara si primavara mancarea poate fi mai usoara, fara a incarca meniul cu carne grea si grasa, dupa o iarna lunga in care vitaminele au cam lipsit din meniu, iar majoritatea invitatilor doresc sa scape de cateva kilograme in plus.
Mancarea traditionala este o alegere reusita de cele mai multe ori, insa nu si in cazul evenimentelor corporate care se vor a fi mai pretentioase. Toamna si iarna se pot alege meniuri pe baza de carne si dulciuri cu mai multa ciocolata, in timp ce vara si primavara, tortul trebuie sa contina fructe si frisca sau mousse.
De asemenea, organizatorii evenimentelor trebuie sa tina cont si de preferintele invitatilor. Unii prefera mancaruri sofisticate, altii mancarea traditionala. Felurile mai sofisticate sunt ideale pentru petrecerile corporate, in timp ce sarmalele vor fi o alegere reusita la nunta si la botez.
Degustarea este poate cel mai important aspect al meniului evenimentului ales. Clientii trebuie sa stie ce vor degusta invitatii. Chiar si degustarea de bauturi este permisa, atat de bauturi alcoolice, cat si non-alcoolice. Nu in ultimul rand, in alegerea meniului pentru evenimente se va pune accent si pe ordinea in care vor fi puse felurile de mancare pe masa.