Home Diverse Totul despre pantofii de dama cu toc

Totul despre pantofii de dama cu toc

by Ionescu Iuliana

Din cele mai vechi timpuri, femeile au cautat sa para mai subtiri si mai inalte. In acest sens, nimic nu le-a ajutat ca tocurile inalte. Este interesant faptul ca initial tocurile au fost inventate pentru barbati, astfel incat piciorul sa ramana mai ferm in etriere atunci cand calatoreau.

Intre timp, tocurile au fost modificate si apoi au aparut in garderoba pentru femei. Astfel de pantofi de dama cu toc, sunt considerati foarte frumosi si feminini. Se potrivesc  bine atat la rochii de seara, cat si la o vestimentatie in stil de afaceri. Multe femei merg cu  pantofi cu toc inalt chiar si la serviciu. 

In fiecare an, designerii dicteaza noi reguli de moda. Principalele tendinte pe care designerii de moda le-au ales, le pori gasi in magazinul online PantofiPlus.ro pentru acum si pentru urmatoarele sezoane.

Pantofi de dama cu toc inalt subtire

Tocul subtire ramane la moda in 2019 si poate fi vazut in fotografiile de la show-urile de moda. Sunt similari cu modelele din trecut, dar difera prin faptul ca tocurile sunt foarte inalte si foarte subtiri. Creatorii de moda iubesc aceasta forma deoarece ofera stabilitate, si chiar daca sunt inalti sunt foarte comozi.

Modelele de pantofi de dama cu toc inalt, atrag atentia, arata bine atat in culori uni, cat si in culori contrastante.  Din magazinul online  PantofiPlus.ro poti alege modele de pantofi de dama cu toc inalt in culorile rosu, albastru, alb, negru, verde, galben si practice orice culoare. De asemenea,  arata bine in tonuri de baza: alb, gri, negru.

Pantofi cu toc inalt gros

Multe fete aleg aceasta optiune deoarece ofera stabilitate, sunt confortabili la mers o lunga perioada de timp, iar picioarele nu obosesc. In acelasi timp, tocul in forma patrata nu este foarte inalt, ceea ce inseamna ca este potrivit atat pentru fetele inalte cat si pentru cele care nu doresc sa mearga pe tocuri foarte inalte. Pantofii cu toc inalt gros pentru femei, se dovedesc a fi foarte feminini in combinatia potrivita.

Indiferent cat de mult avertizeaza medicii despre pericolele purtarii tocurilor inalte, moda este de neintrerupt. In fiecare an apar modele noi de incaltaminte cu tocuri inalte pe rafturile magazinului online, pe care femeile le cumpara cu cea mai mare placere. Bineinteles, principala dovada a folosirii pantofilor cu toc inalt de catre femei, este faptul ca ei sunt capabili sa prelungeasca vizual picioarele, facand ca femeile sa devina mai sexy si mai atragatoare.

O sa-ti placa: