Home Nunta Urari de nunta si casatorie

Urari de nunta si casatorie

by admin@nunta

Nunta este evenimentul care va schimba viata celor apropiati tie. Pentru asa ceva ai nevoie de cele mai frumoase si memorabile urari de nunta si casatorie. Daca esti in pana de inspiratie, trage cu ochiul aici si poate gasesti ceva care se potriveste. Atentie daca ai de gand sa faci o urare de nunta haioasa: daca mirii iti sunt prieteni apropiati cu siguranta iti vor intelege simtul umorului, iar daca nu, fii mai ponderat!

Aici veti gasi doar cateva sugestii de urari de nunta care, personalizate si spuse la  momentul potrivit, vor fi cu siguranta pe placul tinerilor casatoriti. Mai ales daca aceste urari de nunta nu contin doar clasicul “Casa de piatra!”. Un sfat: nunta este una dintre ocaziile in care ai nevoie de cuvinte alese. Mai ales sincere, pentru a impartasi gandurile tale bune, cu sens si inspirate! Urarea voastra poate sa aiba parte de toate ingredientele: ceva umor, o atingere de romantism si poezie, sau chiar sobrietate. Indiferent ca esti nas, sau daca te numeri printre apropiatii ori prietenii cuplului. Pregateste cele mai calde urari de nunta si casatorie si transmite-le mirilor pentru a le arata cat de mult te bucuri de acest eveniment important din viata lor!

Fiti originali daca doriti ca cei care se casatoresc sa isi aduca aminte ca la nunta lor au avut una dintre cele mai originale urari de nunta: A ta! Iar tu ai fost inspirat (a) si i-ai facut sa uite ca aceasta nu e numai ziua in care isi unesc destinele si jura ca vor trai impreuna pana la adanci batraneti… Cu siguranta o sa aveti prilejul sa faceti urarea de nunta pe care ati ales-o si la nunta de argint si de ce nu la cea de aur!

10 urari de nunta si casatorie haioase 

*Felicitari ca ai reusit sa ajungi la cel mai mare eveniment al vietii tale! Casatorie fericita!

*Sa nu iti fie teama sa spui “DA”. Oricum nu ai alta optiune. Felicitari!

*Este uimitor cum vei putea trai cu o persoana cu care te vei certa in fiecare zi! Felicitari ca ti-ai gasit miracolul!

*Stii care e secretul unei casatorii fericite? Faptul ca va ramane pentru totdeauna un secret! Casa de piatra!

*Căsătoria este triumful imaginaţiei asupra inteligenţei. Ne bucuram pentru voi. Felicitari!

*Nu uitati: Cele mai importante trei cuvinte intr-un mariaj sunt: Spal eu vasele!. Asa ca va urez spor la treaba in casa de piatra!

*Cele mai importante cuvinte pentru voi sa fie “Am inteles, draga mea!”, “Am inteles, dragul meu!”. Asa ca va urez Casa de piatra si rabdare!

*De doua ori in viata un barbat nu poate intelege o femeie: inainte de casatorie si dupa casatorie. Felicitari mirelui, tocmai a trecut in faza a doua! Oricum ar fi, Casa de piatra pentru amandoi!

*Felicitari amandurora intr-o zi atat de speciala. Eu vin la nunta voastra pentru ca am inteles ca aveti mancare buna!

*Dragostea este oarba, dar casnicia reda vederea instantaneu! Felicitari ca aveti vederea buna!

10 urari de nunta si casatorie sobre


 *Fie ca aceasta comuniune sfanta sa va intareasca dragostea si sa va uneasca si mai mult pe masura ce trec anii! Casa de piatra!

*Amintiti-va de iubirea care v-a adus in fata altarului in aceasta zi memorabila. Casa de piatra!

*Sa purtati mereu in suflet amintirea zilei in care v-ati unit destinele. Casa de piatra!

*Va doresc o casnicie fericita presarata cu loialitate, respect si multa iubire. Felicitari!

*Sa aveti o casnicie puternica, frumoasa si buna. Casa de piatra!

*Bucurati-va de fiecare clipa pe care o veti petrece impreuna incepand cu aceasta zi! Casa de piatra!

*Fie ca puritatea dragostei sa va insoteasca pe tot parcusul vietii. Felicitari si Casa de piatra!

*Va dorim sa traiti cu intensitate aceasta frumoasa casnicie. Casa de piatra!

*Mult noroc sa aveti in acest nou capitol al vietii voastre. Felicitari!

*Sa treceti cu bine peste toate greutatile vietii si sa gustati din bucuriile oferite de aceasta! Casa de piatra!

 10 urari de nunta si casatorie poetice 

*Este un moment special pentru voi: noi bucurii si noi inceputuri. Va urez sa ramaneti cu aceste sentimente in inimi pentru totdeauna. Casatoria voastra sa fie  minunata tot timpul. Felicitari!

*Luati putina intelegere, adaugati o bucatica de bunavointa, condimentati cu tandrete, lasati sa se coaca cu bun simt si intelepciune si sa aveti noroc in viata! Noroc! Sa bem in cinstea mirilor!

*Casatoria este cel mai frumos lucru ce se poate intampla in viata unui cuplu. Nimic nu e mai frumos decat sa inaintezi in varsta alaturi de singura persoana care inca te vede asa cum te simti in sufletul tau. Va doresc multa fericire!

*Fie ca viata voastra ca sot si sotie sa fie plina de bucurii, armonie si pasiune mereu vie. Cele mai sincere urari pentru voi si o viata superba de acum incolo. La multi ani fericiti si casa de piatra!

*Sa aveti o viata frumoasa si implinita. Sa fiti un exemplu demn de urmat multor generatii. Va doresc sa traiti iubirea vesnica pana la adanci batraneti si chiar dincolo de ea. Felicitari!

*V-ati bucurat de iubirea familiei voastre pina sa va gasiti unul pe altul. Acum va bucurati de iubirea ce o impartasiti unul celuilalt. Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati. Casa de piatra si la multi ani!

*In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai dragoste! Casa de piatra si multi copii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Felicitari!

*Sa iubesti nu e nimic. Sa fii iubit e ceva. Insa sa iubesti si sa fii iubit inseamna totul. Multa fericire si iubire! La multi ani fericiti impreuna, dragilor!

*Nu uitati aceasta zi! Iubiti-va, protejati-va, intelegeti-va, fiti tandri unul cu celalalt pentru tot restul vietii! Fie ca asa sa fie pe veci!

*Fie ca aceasta casnicie a voastra sa devina exemplu pentru generatiile ce vor veni dupa voi. Sa infloriti si sa infloreasca si cei ce vor veni dupa voi! Felicitari! Pentru ca existati!

O sa-ti placa: