Home Nunta Am ales laptele praf Topfer si nu regret alegerea facuta, bebele nostru nu are nicio problema si se dezvolta armonios

Am ales laptele praf Topfer si nu regret alegerea facuta, bebele nostru nu are nicio problema si se dezvolta armonios

by Ionescu Iuliana

De cand am devenit mamica am tot incercat o multime de variante pentru a suplini nevoia lui bebe de laptic. Am avut san inca din primele zile, am putut alapta, a avut lapte matern cat a dorit, dar dupa un timp a trebuit sa mai diversificam si sa ii oferim si lapte praf pentru bebelusi.

Pentru ca urma sa ii dau fetitei ceva despre care nu stiam mai nimic, doar chestiuni generale despre laptele praf mai citisem cat eram insarcinata, am inceput sa caut si sa ma documentez despre cele mai potrivite formule. Asa am ajuns, dupa cateva saptamani de cautari la o singura varianta care a fost pe placul meu: lapte praf Topfer.

Pe langa faptul ca e german si stiti cum se spune „lucru nemtesc e lucru nemtesc nu e joaca”, laptele Tofer este bio, un mare plus, are continut crescut de nutrienti, are minerale, fier, iod, vitamina D, continut redus de proteine.

Bifido culturile din formula de lapte praf Topfer pentru primele luni de viata, laptele organic atent selectionat si prepararea simpla, acizii grasi ideali pentru sistemul imunitar in formare, iata doar cateva lucruri care m-au atras la laptele praf Topfer si care m-au determinat sa i-l dau fetitei.

Daca prima data am avut ceva emotii, de a doua oara cand i-am dat lucrurile au decurs bine, l-a tolerat excelent, nu a avut probleme cu burtica, a mancat ceva mai rar pentru ca se digera mai greut decat laptele matern. Flexibilitatea mare oferita, putea sa o hraneasca si sotul cand eu eram plecata, confortul sporit la hranire, variantele diverse de lapte praf disponibile, cu sau fara lactoza, simplitatea administrarii, toate au fost atuuri pe care le-am apreciat la laptele praf Topfer.

Pe masura ce a trecut timpul am marit cantitatea de lapte praf inclus in meniul zilnic, lucru ce nu a afectat regimul alimentar al fetitei. Produsele de la Topfer sunt disponibile in cantitati suficiente pentru a te descurca pe o perioada mai lunga de timp si au preturi avantajoase.

Per total nu am regretat ca am trecut si pe lapte praf pentru bebelusi, e o alegere pe care orice mamica o poate face, mai ales daca nu poate alapta suficient sau chiar deloc.

O sa-ti placa: